Mannskoret Arme Riddere

At bedåre og begeistre

Book oss!

Om oss

Mannskoret Arme Riddere er det offisielle mannskoret ved Universitetet i Bergen. Vi består av 24 sangglade menn som etter beste evne forsøker å etterleve vår formålsparagraf: “At bedåre og begeistre med våre smektende mannsrøster og fortære vårt øl i festlig kameraderi”. Repertoaret vårt spenner seg fra klassisk nasjonalromantikk via egenskrevne humorsanger til velkjente coverlåter.

Vi ønsker å være en synlig del av bybildet og studentkulturen i Bergen og har tidligere opptrådt på Norske Talenter og under sykkel-VM. I tillegg til årlige vår- og julekonserter, samt konserten på universitetstrappen på 17. mai, gjennomfører vi hvert semester flere mindre faste konserter og arrangementer, blant annet på det Akademiske Kvarter.

For oss er det sosiale like viktig som det musikalske, og vi søker alltid nye hyggelige fjes. For å bli medlem av Mannskoret Arme Riddere må man være student ved en av utdanningsinstitusjonene i Bergen, men man må ikke gå på UiB. Har du spørsmål, ta kontakt med Rittmester på tlf 917 10 033 eller rittmester@armeriddere.no

Oppsummert i tall

24

Sangglade studenter

14

Land erobret

1996

Oppstart

5377

Følgere på facebook!

Bli en ridder

Arme Riddere har vanligvis opptak i begynnelsen av hvert semester. Mannskoret Arme Riddere er mer enn bare et kor: vi er en kameratgjeng! Vi fester, synger og har det gøy sammen. Alle kan komme på opptak og vi forutsetter ingen musikalsk erfaring. Mannskoret Arme Riddere har etterhvert stabilisert seg på et musikalsk nivå som ligger markant høyere enn “dusjnivået”, men det er ikke et absolutt krav at du har kor- eller sangerfaring fra før. En bra stemme og entusiasme kan være nok til at du er en av de som får tilbud om medlemskap etter opptaksrunden.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Studentkulturhuset i Bergen AS Postboks 1822 Håkonsgaten
Bergen 5866

rittmester@armeriddere.no

917 10 033