Booking

Bedåring med smektendemannsrøster

Mannskoret Arme Riddere er et kor med et særegent uttrykk. Vi kombinerer humor og spontanitet med korsang av høy kvalitet – med alt fra egenkomponerte ballader til stolt nasjonalromantikk. Dette gjør at vi kan tilby et unikt produkt, som passer vel så godt til gallamiddag i Håkonshallen som til bursdagsfeiring på Laksevåg. Vi har lang erfaring med oppdrag for både organisasjoner, privatpersoner og bedrifter, og vårt fokus på humor og involvering av publikum har vist seg å være en suksess.

Photographer: Jon Danielsen

Vi skreddersyr showet for deg

Vi er fleksible og tilpasser vår opptreden etter dine behov. Med bevisste sangvalg, sketsjer og introduksjoner skreddersyr vi hvert oppdrag for den enkelte oppdragsgiver. Om dette høres fristende ut så ta kontakt med vår Rittmester for mer informasjon. Vi vil gjøre alt vi kan for å gi deg en uforglemmelig opplevelse!

Rittmester kan nås på telefonnummer 951 55 320 eller e-post: rittmester@armeriddere.no

Du kan også fylle ut dette kontaktskjemaet:

Sagt om Mannskoret Arme Riddere:

«Mannskoret Arme Riddere fyller funksjonen som UiB sitt offisielle mannskor til det absolutte. Vi er stolt over å ha et slikt eminent mannskor her ved vårt universitet.»
– Dag Rune Olsen, rektor ved UIB

«Mannskoret Arme Riddere har opptrådt gjennomført profesjonelt i oppdrag for Holbergprisen. Vi har vore særs godt nøgde både med samarbeidet, valet av songar og kvaliteten i sjølve opptreden. Songarane var tydeleg godt forberedte og leverte med både kraft, vellyd og presisjon.» – Hjørdis Maria Longva, Holbergprisen

«De leverer kvalitet hver gang, tilpasser seg kundens ønsker, fornyer seg regelmessig og fremstår ordentlig og profesjonelt når de er ute på oppdrag.»
– Odd Kvamme, Grand Selskapslokaler

«Lager god stemning og løsner opp i enhver situasjon!»
– Tine Blomfeldt, Studentparlamentet

«Veldig bra arrangement – strålende fornøyd publikum!»
– Ellen Valberg, Norsk Porfyriforening

«Dere gjorde en kjempejobb og våre deltakere var meget begeistret, både de norske og utendlandske.»
– Karin B. Haugnæss, Petroleumsforeningen

Photographer: Jon Danielsen